DOLFJE WEERWOLFJE: GRIEZELWIELEN is Boek van de Maand!

Het nieuwe, 18e deel in de serie boeken over Dolfje Weerwolfje is Boek van de Maand op mijn website. Het boek is verkrijgbaar vanaf 15 september. Maar natuurlijk kun je het nu al bestellen en reserveren, dus. Zodra het boek in de winkel aangekomen is, zal ik het voor je signeren en wordt het naar je opgestuurd!
Het thema van de Kinderboekenweek is dit jaar : Gruwelijk Eng. En dat past natuurlijk goed bij de meeste boeken van mij.
In september verschijnen dan ook een aantal boeken die bij dit thema passen: Het Griezelhandboek en Vampier in de school, bijvoorbeeld. Voor de kleine lezers verschijnt een nieuwe boekje over Foeksia de Miniheks: Foeksia en het spookhuis.
Al deze boeken kun je bestellen via mijn website en dan krijg je er ook nog mijn mooie ( hoop ik) handtekening bij. 😉